Murer nær Roskilde, Køge & Greve

Om Murerfirmaet Balthervin

Murerfirmaet Balthervin blev stiftet i 2007 af murersvend Kenneth Balthervin, med det formål, at kunne leverer murerarbejde af en høj kvalitet.

Murerfirmaet Balthervin drives i dag af Lone og Kenneth, herudover er der ansat fem dygtige murere og en lærling. Murerfirmaet Balthervin udfører alle former for bygningsvedligeholdelse lige fra bunden til toppen af skorstenen.

Vi sætter en ære i nænsom restaurering af ældre huse og prøver så vidt muligt at udføre arbejdet som det oprindelig var tænkt. De fleste af Murerfirmaet Balthervins opgaver ligger i Roskilde, Køge og Københavnsområdet.

Da der er mange regler og normer om byggeri i dag, rådgiver Murerfirmaet Balthervin gerne om jeres byggeopgaver, ligesom vi selvfølgelig giver uforpligtende tilbud på arbejdet.

Murerfirmaet Balthervin er medlem af Dansk Håndværk's garantiordning, dette betyder for dig, at du er garanteret en høj kvalitet i arbejdet.

Når I får besøg af en murer fra Murerfirmaet Balthervin, vil I ikke kun få et professionelt stykke arbejde udført, men også opleve, at nogle håndværkere faktisk rydder op efter sig selv som en selvfølge!

Top