Murer nær Roskilde, Køge & Greve

Renovering af badeværelse

Badeværelser Roskilde

Badeværelsets historie

I mange år var badeværelset ikke en speciel vigtig del af boligen. Modsat i dag var et badeværelse kun noget, de rige havde.

I dag er der en helt anden holdning til badeværelset, som skal være funktionelt og æstetisk flot. Badeværelset er blevet en fast del af boligen, og rummet skal helst emme af velvære og have en afslappende atmosfære.

Hvor man i mange år delte badeværelse med naboen eller lignende, er det i dag ikke længere normalt at dele sit badeværelse med nogen.

Mange vælger derfor at renovere, udbygge eller totalrenovere ældre badeværelser, fordi de ikke længere lever op til det, som folk vil have – nemlig et rummeligt, smukt og komfortabelt badeværelse.

Renovering af badeværelser er derfor en af vores hovedopgaver i hverdagen.

 

 

Mange muligheder for nyt badeværelse

Badeværelser Greve

Der er rig mulighed for at skabe det badeværelse, som du går og drømmer om.

Mulighederne er nemlig mange, hvis man har de rette kompetencer til at udnytte og se de muligheder, der findes i boligen.

Det gælder hele tiden om at udnytte den plads, der i forvejen er. Og netop det er vi hos Murerfirmaet Balthervin rigtig gode til. Vi er nemlig specialister inden for murerfaget – og vi udfører altid et kvalitetsbevidst stykke arbejde. 

Det er meget forskelligt, hvor omfattende badeværelsesrenoveringen er. Det kan være alt lige fra en opfriskning af rummet med nye sanitetsfuger til en større renovering. Mange får også lavet en ny brusekabine, som kan udnytte pladsen mere og derfor fylde mindre af gulvpladsen.

Vi hører ofte fra vores kunder, at det især er utætte overflader, der giver vandskader i badeværelset. Grunden til dette kan være revnede fliser eller dårlige fuger, der leder vandet på afveje. Badeværelset skal være vådrumssikret, og det er derfor vigtigt at foretage sig smårenoveringer i løbet af badeværelsets levetid. Tjek dine fliser, fuger og sanitetsfuger med jævne mellemrum, så skaden ikke bliver for stor.

Har du mange revnede fliser, kan du med fordel udskifte disse – overvej, hvilken slags fliser du ønsker på dit nye badeværelse. Der findes utroligt mange forskellige badeværelsesfliser, så der er med garanti en flise, der passer til din stil.

Hvis du vil undgå vandskader, anbefaler vi, at du rengør dine fuger med svampedræbende rengøringsmidler som f.eks. klorin. På den måde kan du undgå for at undgå skimmelvækst i fuger. Elastiske fuger bør udskiftes oftere, da holdbarheden på disse ikke er så lang som på cementfuger. Hvis vandet på dit badeværelse ikke løber til afløbet af sig selv, bør du kontakte os.

Vi har altid gang i et badeværelse. Vi laver badeværelser helt fra bunden og efter de gældende regler. Vi sørger gerne for at sætte hele holdet i gang, så badeværelset bliver udført som totalentreprise. Ønsker I kun, at vi tager os af murerdelen i badeværelset, gør vi også gerne det. Vi udfører desuden vægge i conteco-beton, der er en stor badeværelsestrend for tiden.

Vi bliver tit mødt med spørgsmålet, hvad koster et nyt badeværelse?Badeværelset er en af boligens dyreste rum, og derfor mener vi, at det er vigtigt, at alt bliver udført efter gældende regler og i en høj kvalitet. En totalrenovering af et badeværelse koster derfor mellem 35.000 og 75.000 kr. pr. m2. Store badeværelser vil typisk have en mindre m2-pris end små badeværelser samt badeværelser i etagebyggerier. 

Kåret som årets murer i 2016

Badeværelser Køge

Mangler du en professionel murer til renovering af dit badeværelse, kan du med fordel kontakte os hos Murerfirmaet Balthervin.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi er blevet kåret som årets murer i 2016 og i 2013. Konkurrencen er hård, og vi er flere år blevet nomineret til årets murer – og det er vi meget stolte af. Vi er overbeviste om, at dette skyldes den kvalitet, som er alfa og omega for os.

Vi er de rette at kontakte i forbindelse med badeværelser. Med stor erfaring og viljen til at yde det ekstra der giver et resultat, der er altid lever op til dine forventninger og ønsker.

Med mange vellykkede projekter bag os blandt andet i Køge, Greve og Roskilde, ser vi frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig også. Når vi kommer på besøg, har vi vores badeværelsesberegner med, så det er muligt for os at regne et tilbud til dig på stedet.

Ring til os på 29 41 75 79 eller skriv til os på murerfirmaet@balthervin.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top