Murer nær Roskilde, Køge & Greve

Facaderenovering ved Roskilde, Køge & Greve

Facaderenovering i Roskilde, Køge og Greve

Genopfrisk din facade

Murerfirmaet Balthervin er eksperter i facader og står gerne for din facaderenovering. Dette kan være i form af gamle huse med trætte fuger, som trænger til en kærlig hånd. Disse udkradses og genfuges i de rigtige materialer og vil få huset til at fremstå som nyt.

Kan du ikke nøjes med en udskiftning af fugerne, tilbyder vi også puds eller vandskuring af dine facader. Dette kan både udføres som reparation af allerede eksisterende eller som totalrenovering af hele facaden inklusiv sandblæsning. Vi kan også fikse revner i murværk, fx sætningsskader.

Kvalitetsbevidste og god service

Vores murere er kompetente og yder et godt og professionelt arbejde hver eneste gang. Vi ønsker, at vores kunder er tilfredse og giver derfor vores bedste hver eneste gang. Vi benytter kun kvalitetsmaterialer og udfører kvalitetsarbejde, alt sammen i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.

Ingen opgaver er for små eller store

Vi klarer alt inden for facader og facaderenovering, men du er også velkommen til at kontakte os vedrørende andre mureropgaver, intet er for småt eller for stort!
Vi kan kontaktes på 29 41 75 79, hvor du også kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi er beliggende i Havdrup nær Roskilde, Greve og Køge, men vi udfører facade- og murerarbejde på store dele af Sjælland. Kontakt os for at høre mere.

Top